Site logo

تحولی سبز در صنعت کاغذ با استفاده از کاغذهای سنگی در کرمانشاه

تحولی سبز در صنعت کاغذ با استفاده از کاغذهای سنگی

یک واحد صنعتی در شهرستان اسلام‌آباد غرب استان کرمانشاه با استفاده از پسماندهای طبیعی که به فراوانی در منطقه زاگرس موجود است، موفق به تولید محصولی با ارزش برای کشور شده است. در این کارخانه، با بهره‌گیری از ماده معدنی کربنات کلسیم، به جای کاغذهای سلولزی، کاغذهای سنگی تولید می‌شود. صاحبان این مجموعه سالانه بین ۱۲ تا ۱۴ هزار تن انواع کاغذهای نوشت‌افزاری، کاغذهای مخمل، کاغذ دیواری و پارچه‌های مخمل را تولید و به بازار عرضه می‌کنند. در گذشته، برای تولید یک تن کاغذ خام نیاز به قطع ۲۰ درخت بود؛ آماری که نشان می‌دهد سالانه ۱۵ میلیون تن درخت برای تولید کاغذ قطع می‌شود.

تحولی سبز در صنعت کاغذ با استفاده از کاغذهای سنگی

این کارخانه موفق به تولید محصولات باارزشی از کربنات کلسیم شده است که ماده‌ای کاملاً قابل بازیافت و کم‌هزینه است و در دسته پسماندهای طبیعی قرار می‌گیرد. مزیت‌های کاغذهای سنگی شامل ضدآب بودن، انعطاف‌پذیری، سازگاری با محیط‌زیست، بدون پسماند و قابل استفاده در محیط‌های مرطوب است. این واحد صنعتی که در سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی شده است، برای ۱۵۰ نفر در سه شیفت کاری اشتغال‌زایی کرده و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در آن صورت گرفته است.

آنها برای اولین بار در کشور موفق به تولید کاغذ دیواری مخمل شده‌اند و توانسته‌اند راه‌حل‌هایی برای سه چالش اصلی صنعت کاغذ یعنی قطع درختان، پساب و مصرف زیاد آب بیابند.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و نمایشگاه و رویدادهای صنعت کاغذ و مقوا، مناقصات و مزایدات، و همچنین مطالعه مقالات تخصصی در این زمینه، به مجله کاغذ و مقوا مراجعه کنید.
بومی‌سازی «بیل بریکر» توسط دانش‌بنیان‌ها؛ خودکفایی صنعت کاغذسازی

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه
  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه