معارفه سرپرست جدید کارخانه چوب و کاغذ مازندران
با صدور حکمی از سوی مدیرعامل شرکت طرح و توسعه آینده پویا، قاسم محمدی به عنوان سرپرست جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران منصوب شد. این مراسم با حضور نظامی معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت طرح و توسعه آینده پویا، ربیعی مدیر حراست این هلدینگ و جمعی از مدیران شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران برگزار شد. قاسم محمدی در این مراسم معرفی و به سمت سرپرست جدید کارخانه منصوب شد.
بیانات مسئولان در مراسم معارفه
نظامی، معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت طرح و توسعه آینده پویا، در این مراسم، شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران را یک مجموعه راهبردی برای هلدینگ آینده پویا دانست و مدیریت بر منابع مالی را یکی از مهمترین شاخصهای مورد توجه در ادامه فعالیت این شرکت عنوان کرد. وی ابراز امیدواری کرد که با تغییرات صورتگرفته، شاهد رشد و تعالی شرکت در حوزههای مختلف باشیم.
اهداف سرپرست جدید کارخانه چوب و کاغذ مازندران
محمدی سرپرست جدید شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در این مراسم ضمن تشکر از مدیران قبلی گفت: “باید از تمامی ظرفیتها استفاده شود و هر تهدیدی را به فرصت تبدیل کنیم.” وی همچنین خواستار حمایت جدی دستگاههای اجرایی استان و کشور از این مجموعه شد و افزود: “حرکت ما باید در راستای رضای خدا و صیانت از دستاوردهای خون شهدا باشد.” محمدی همچنین تکیه بر توان داخلی و هدفگذاری برای توسعه شرکت را از مهمترین اقدامات پیشروی خود دانست.
دکتر قاسم محمدی؛ سوابق و تخصصها
قاسم محمدی دارای دکترای حقوق بینالملل و سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است. او همچنین مسئولیتهای مختلفی از جمله سرپرستی اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد و عضویت در هیئت مدیره و مدیریت شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان را در کارنامه خود دارد.
مدیریت پیشین کارخانه و دستاوردهای آن
پیش از این، امید نیکنژاد مدیریت کارخانه چوب و کاغذ مازندران را بر عهده داشت. نیکنژاد در مدت 3 سال مدیریت خود، توانست تولید کارخانه را از 4 هزار تن به 45 هزار تن برساند. همچنین در این مدت، کارخانه مازندران برای دو سال متوالی تولید کاغذ مورد نیاز کتابهای درسی را بر عهده گرفت و بینیازی به کاغذ وارداتی را فراهم کرد.
چالشها و مسائل مطرحشده در دوران مدیریت نیکنژاد
در ماههای اخیر، شایعاتی درباره استفاده کارخانه مازندران از جنگلهای هیرکانی و برداشت چوب از این جنگلها مطرح شده بود. نیکنژاد این شایعات را قویاً تکذیب کرده و خواستار ورود نماینده مدعیالعموم به این موضوع شد.
چالشهای مدیریتی و عقبماندگی کارخانه چوب و کاغذ مازندران
برخی کارشناسان بر این باورند که تغییرات مکرر مدیریتی در دهه اخیر یکی از دلایل اصلی عقبماندگی کارخانه چوب و کاغذ مازندران از چشمانداز ترسیمشده برای آن بوده است. این تغییرات تأثیر زیادی بر پایداری و پیشرفت این مجموعه صنعتی داشتهاند.
افزودن دیدگاه