در پی ادامهدار شدن حاشیهها علیه کارخانه کاغذ مازندران، مدیرعامل این کارخانه تأکید کرده است که هیچ برنامهای برای برداشت چوب از جنگل ندارد. این اظهارات در واکنش به شایعات منتشر شده در فضای مجازی صورت گرفته است. شایعاتی که به نقل از برخی رسانهها ادعا کردهاند که مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خواسته است تا 303 هزار هکتار از جنگلهای هیرکانی برای این کارخانه تخصیص داده شود. به گفته مسئولان کارخانه، چنین دیداری هرگز برگزار نشده است و این ادعاها به طور کامل تکذیب میشود.
شایعات و تکذیب مدیران کارخانه کاغذ مازندران
در واکنش به شایعات منتشر شده، مدیران کارخانه کاغذ مازندران با انتشار بیانیهای در خبرگزاری تسنیم اعلام کردهاند که ادعای مطرحشده در مورد ملاقات با علی لاریجانی و درخواست برداشت چوب از جنگل هیرکانی کاملاً بیاساس است. آنان تأکید کردند که در سالهای اخیر تولید کاغذ در این کارخانه تنها از واردات چوب از روسیه، زراعت چوب و گونههای باغی کشاورزی انجام شده است. در واقع، این کارخانه هیچگونه برنامهای برای برداشت چوب از جنگلهای هیرکانی نداشته و ندارد.
واکنش نماینده مجلس به وضعیت کارخانه مازندران
در پی این شایعات و ادامهدار شدن حاشیهها، عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز واکنش نشان داد. وی هشدار داد که وضعیت بحرانی کارخانه چوب و کاغذ مازندران به دلیل حضور مدیران غیرمتخصص و سیاستزده، که با تصمیمات نادرست صنعت را به بحران کشاندهاند، نگرانکننده است. این مسائل موجب شدهاند تا صنعت کاغذ در آستانه تعطیلی قرار گیرد و جنگلهای هیرکانی نیز در معرض تهدید قرار گیرند.
بررسی حمایت دولت و نهادهای مختلف از کارخانه
پیش از این، در سالهای گذشته نیز مشکلات فراوانی برای کارخانه کاغذ مازندران ایجاد شده بود. این مشکلات به مرز تعطیلی کارخانه و حتی واگذاری آن رسید. اما با حمایت مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس، کارخانه توانست بازگشت به رونق را آغاز کند. این حمایتها باعث شدند که کارخانه مازندران به عنوان تنها کارخانه تولید کاغذ تحریر در کشور شناخته شود و حتی به خودکفایی در تولید کاغذ کتابهای درسی دست یابد.
درخواست ورود مدعیالعموم به این موضوع
در حال حاضر، با ادامهدار شدن حاشیهها و شایعات پیرامون برداشت چوب از جنگلهای هیرکانی، مدیرعامل کارخانه کاغذ مازندران از مدعیالعموم خواسته است که وارد این موضوع شود. امید نیکنژاد، مدیرعامل کارخانه، در این زمینه گفت: “حفاظت از جنگلهای هیرکانی شمال کشور در کنار حفظ تولید خط قرمز ماست.” وی همچنین هشدار داد که ادامه این شایعات ممکن است باعث آسیب به صنعت و به خطر انداختن اشتغال بیش از 1500 کارگر و تأثیر منفی بر بازار کاغذ کشور شود.
تأکید بر پیگیری فرمایشات مقام معظم رهبری در صنعت کاغذ
مدیرعامل کارخانه همچنین به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش کیفیت و کاهش قیمت کاغذ اشاره کرد و آن را به عنوان مهمترین برنامه پیش روی کارخانه کاغذ مازندران معرفی نمود. نیکنژاد تأکید کرد که این کارخانه تمام تلاش خود را خواهد کرد تا با هر فشار ممکن، به این اهداف دست یابد و کیفیت کاغذ ایرانی را ارتقاء دهد.
بررسی تخصصی اخبار مهم حوزه کاغذ و مقوا در سایت کاغذ شهر:
تولید کاغذ بدون قطع درخت الگویی نوین برای حفاظت از محیط زیست
افزودن دیدگاه